22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Akçakale İlçesi Süleymanşah İlköğretim Okulu Aile Birliği üyeleri ve öğretmenler 30 başarılı öğrenciyi ödüllendirdi. 

Süleymanşah İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından başarılı 30 öğrenciye OKS'ye hazırlık kitapları, eşofman ve birer adet forma dağıtıldı.

Okulun rehber öğretmeni Osman Ünlü, öğrencilerin okula ve derslere olan ilgisini artırmak için başarılı öğrencilerini ödüllendirdiklerini belirtti. 

Ünlü, "Amacımız öğrenciler arası başarı çıtasını yükseltmek ve başarılı öğrencilerin sayısını artırmaktır. Önümüzdeki günlerde sınıfta sorulan sorulara ve tahtaya gönüllü kalkanlara kırtasiye yardımında bulunacağız. Eğitimciler olarak öğrencilerin derslere olan ilgisini artırmalıyız. Bunu yapmak için eğitimcilerin ve öğrenci velilerinin gayret göstermesi gerekir. Şimdilik biz bunun ilk adımını atmış bulunuyoruz. Emimim gerisi gelecektir" dedi. 

Ünlü, öğrenci velilerinin desteğini beklediklerini kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2007 Cumartesi 10:31:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ GÜNERİ IP: 193.255.247.xxx Tarih : 25.04.2007 17:52:11
selamlar efendim.ben süleymanşah i.ö.o dan 1998yılında 5yıl olan ilkokulu bitirmiştim.şu anda konya selçuk üniversitesi tarih bölümünde okumaktayım.bu konuma gelmemde ozamanki öğretmenlerim ve müdürümüz etkilidir.onların destegi sayesinde buralara geldim.söyleyecegim tek şey öğrenciler çok çalışmalı.ögretmenler ise öğrencileri destekleyip teşvik etmelidir.katkılarınızsan dolayı teşekkürler.