18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Birlik Köprüsü kitap fuarı açtı

BİRLİK KÖPRÜSÜ KİTAP FUARI AÇTI

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Birlik Köprüsü Derneği M.Selçuk Polat aile parkında kitap farı açtı. Kitap fuarı 20 Mayıs Pazar gününe kadar kitapseverler için açık kalacak. Birlik Köprüsü Derneği'nin açtığı kitap fuarına özelikle öğrencilerin rağbet ettiği görüldü.

İlçenin kültürel ve zihinsen zenginliğine katkıda bulunmak için kitap fuarı açtıklarını dile getiren dernek yetkilileri, "Kitap insanların düşünce dünyasına mesaj gönderen bilgi elçileridir. Birlik Köprüsü Derneği olarak insanımızın bilgi ve düşünce dünyasına katkıda bulunmak için kitap fuarı açtık. Bu yıl kitap fuarının üçüncüsünü gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her yıl Mayıs ayının son haftasında kitapları, kitapseverlerle buluşturuyoruz. M.Selçuk Polat aile parkında açılın kitap fuarına tüm Akçakaleli

kitapseverleri davet ediyoruz. Açmış olduğumuz kitap farıyla eğitime ve bilinçlenmeye katkı sağladığımızı düşünüyoruz. En güzel hediye kitaptır diyoruz. Kitap insan zihninin farklı alemlere ve dünyalara açılan bir penceredir. Toprak suya nasıl muhtaç ise, insan zihnide bilgiye muhtaçtır" dedi.

BİRLİK KÖPRÜSÜ KİTAP FUARI AÇTI
BİRLİK KÖPRÜSÜ KİTAP FUARI AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 11:20:05
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 13:35:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?