24
Mayıs
2024
Cuma
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Bunu hak etmiyorum!

AKÇAKALE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI TOPLANTISI

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası, esnaf istişare toplantısına istenenin altında katılım gerçekleşince Oda Başkanı Mehmet Kartal sanayi esnafına sitem etti.

Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı sanayi esnafı ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Katılımın az olması nedeniyle sitem eden Başkan Kartal, "Bunu hak etmiyorum" dedi. Geçtiğimiz ay yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimlerini kazanarak Başkanlığa gelen Mehmet Kartal, fırıncı esnafının ardından ikinci toplantısını Akçakale de sanayi esnafı ile yaptı. Sanayi esnafına yönelik yapılan istişare toplantısında konuşan Başkan Kartal, "Ben ilçemizde esnaflık yapan sanayi esnaflarımızı tek tek gezerek istişare toplantısı için davet ettim. Fakat maalesef bu davetimize katılım göstermeyen sanayi esnafımıza söyleyecek söz bulamıyorum. Amacım esnafımızın kalkınması için neler yapabiliriz. Fakat çoğunluk katılmayınca toplantımız amacına ulaşamadı. Ben bunları hak etmiyorum" dedi.

Toplantıda özellikle Akçakale Sanayi bölgesindeki hırsızlık olaylarının önlenmesi, altyapı eksikliği, yolların bozukluğu, sanayi bölgesine güvenlik görevlisi alınması konusunda sıkıntılar dile getirilirken, katılımın az olmasından dolayı toplantı amacına ulaşamadı.

AKÇAKALE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:15:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 15:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?