30
Mayıs
2024
Perşembe
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Eskişehir'i gezdiler

Akçakale ilçesi Damla Özgereksinimliler Derneği yöneticileri ve üyeleri Eskişehir'de üç günlük yaptıkları gezi ile doyasıya moral depoladılar.


Şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen dernek üyeleri, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı ve Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i de ziyaret ettiler.
Eskişehir Damla Özgereksinimliler Derneği Genel Başkanı Emel Çapanoğlu'nun gözetimimde engelliler gezi programı kapsamında Eskişehir sınırları içerisinde bulunan dağlık Frigya, Yazlıkaya Vadisi, Gerdek Kaya Anıtsal Mezar, Midas Anıtı, Sümbül Anıtı, Yeraltı Sarnıcı, Kümbet Vadisi, Zehran Vadisi, Seyit Gazi Türbesi, Yunus Emre Türbesi, Sakarbaşı İni gibi tarihi yerler gezdirildi.


Ayrıca engelliler için tramvay şehir turu düzenlendi. Kanatlı iş yeri merkezinde öğle yemeği yenerek sinemaya gidildi. Daha sonra bowling salonuna giden dernek üyeleri burada atışlarla stres attılar. Akçakale Damla Özgereksinimliler Derneği üyeleri Eskişehir'deki dernek üyelerine çiğköfte yoğurup sıra gecesi düzenlediler. Sıra gecesinde Şanlıurfa'nın meşhur türküleri eşliğinde dernek üyeleri doyasıya eğlendiler.


Eskişehir Damla Özgereksinimliler Genel Başkanı Emel Çapanoğlu, Akçakale Damla Özgereksinimliler Derneği üyelerini Eskişehir'de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve bu gezinin kendisine de moral verdiğini ifade etti.
Damla Özgereksinimliler Derneği Akçakale Temsilcisi İbrahim Halil Arslan ise, Genel Başkan Emel Çapanoğlu'na kendilerini Eskişehir'de ağırladıklarından ve gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.


Üç günlük gezi sonunda vedalaşmada duygusal anlar yaşandı. Gezi anları çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 18:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah IP: 88.250.20.xxx Tarih : 18.08.2008 10:09:46

Vallahi tek kelimeyle harika birşey bu.Damla derneği dernekçilik dersi vermiş.İşte bu temennizimiz diğer derneklerde bu kadar aktif olur.Dernek yöneticilerine ve emeği geçen herkese tşk ederımm.