30
Mayıs
2024
Perşembe
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Kaymakam köylüleri dinledi

Akçakale İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, Aşağı Arıcın, Güneren ve Öncül köylerinde denetleme ve incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci ve bazı daire müdürlerinin de hazır bulunduğu incelemelerde, Kaymakam Aygöl, köylülerin sorunları dinlendi. Köylüler İlçe kaymakamına köylerdeki sorunları anlatarak, çözüm beklediklerini söylediler.

Köylerin sorunlarını dinleyen Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, var olan sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.

Aygöl, "Köylerimizde var olan eğitim öğretim, içme suyu, yol ve diğer sorunların planlamasını yaparak çözmeye çalışacağız. İlçemize bağlı bütün köylerimizde hiçbir sorun kalmaması yönünde çabalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Bizler bütün köylerimize gezerek var olan eksiklikleri tespit edip çözmeye çalışacağız. Devlet olarak vatandaşa hizmet için buradayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 16:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail özoğul IP: 88.225.214.xxx Tarih : 6.11.2008 11:03:57

selam ben ismail özoğul sayın şefik akgülü küyümüze davet ediyoruz gelip küçük naneklini halini güsün bize elini uzatsın 2 yıldır küy halkı susuzluk çekiyor elktir kesintisine akçakale tedaşı ilgilenmiyor okul taşıtlar yolda mahsur kalıyor yoların düzelmesini istiyorlar