19
Mayıs
2024
Pazar
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Kaymakama dert anlattılar

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamlığı, ilçede özürlüleri akşam yemeğinde buluşturdu.

Damla Özgereksinimliler Derneği Akçakale temsilciliğinin organizatörlüğünde gerçekleşen yemekte, özürlü vatandaşlar ilçe kaymakamı Aygöl'e sorunlarını anlatma fırsatı buldular. Özürlüler Haftası nedeniyle Akçakale'de 100 engelli vatandaş, Akçakale Kaymakamlığı ve Damla Özgereksinimliler Derneği'nin birlikte organize ettiği akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Özürlüler Haftası dolayısıyla bir program düzenleyen Akçakale Kaymakamlığı ve Damla Özgereksinimliler Derneği, programa katılan 100 özürlü vatandaş, ilk önce diş sağlığı taramasından geçirildi. Ardından yemek ikramına geçidi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen program, özürlü vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl. Yemekte yaptığı konuşmada, "Akçakale Kaymakamlığı olarak bizler engelli vatandaşlarımıza her zaman sahip çıkmamız gerekmektedir. Bizler sadece engeliler haftası dolayısıyla değil her zaman için engelli vatandaşlarımızı gözetmek zorundayız. Bugün burada siz değerli kardeşlerimle birlikte olmanın gururunu ve sevincini yaşıyorum. Bu organizeyi düzenleyen Damla Özgereksinimliler Derneği Şube Başkanımız İbrahim Halil Arslan'a da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Damla Özgereksinimliler Derneği Akçakale Şube Başkanı İ.Halil Arslan ise, "Özürlüler haftası münasebetiyle Akçakale Kaymakamlığımızın büyük destekleriyle Akçakale'de yaşayan özürlü vatandaşlarımıza bir yemek ve sağlık taraması programı düzenledik. Bu konuda bize her zaman olduğu gibi bugünde desteklerini esirgemeyen Kaymakam Şefik Aygöl'e ve doktor arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonraki dönemlerde bu tür çalışmalarımız devam edecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 23:16:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?