25
Mayıs
2024
Cumartesi
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Kaymakam'a miniklerden plaket

MİNİKLERDEN KAYMAKAM AYGÖL'E ANLAMLI PLAKET

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Tarım Spor minikler grubu, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl'e yardım ve desteklerinden dolayı plaket verdi.

Akçakale Tarım Spor altyapı minikler grubu kendilerine maddi ve manevi destek veren Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, gençlerin vermiş olduğu bu anlamlı plaketin kendisini duygulandırdığını ifade ederek, "Geleceğimizin gençleri olan sporcularımızın her zaman yanında olduk. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan korumaya amaçlıyoruz. Tabi ki, minik sporcularımızın aileleri de bize manevi

desteklerini esirgememektedirler. Ben sporcu çocuklarımızın ailelerine de teşekkür ediyorum. Bugün bana bu teşekkür plaketini veren minik çocuklarımız beni gerçekten çok duygulandırdılar. Aldığımı hiçbir hediye bu genç sporcularımızın bana verdiği hediyeden daha değerli olamaz. Kendilerine her zaman destek olacağız. Yeter ki, onlar topluma iyi bir birey olsunlar. Bütün gençlerimiz bana bu plaketi verdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaymakam Aygöl'e teşekkür plaketi veren minik sporcular, "Kaymakamımız bizlere her zaman destek vermiştir. Onun destekleri bizlerin başarısını bir kat daha artırmıştır. Bize her konuda yardım eden ve desteklerini hiçbir zaman bizlerden eksik etmeyen Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Aygöl ve minik sporcular daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

MİNİKLERDEN KAYMAKAM AYGÖL'E ANLAMLI PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 11:06:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 22:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?