19
Mayıs
2024
Pazar
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Kızılay 96 aileye kavurma dağıttı

AKÇAKALE KIZILAY ŞUBESİ 96 AİLEYE KUMANYA DAĞITTI

Şanlıurfa'nın Akçakale Kızılay Şubesi, fakirler ve ihtiyaç sahiplerine yurt genelinde dağıtılan kumanya et paketlerinden dağıttı.

Akçakale Kızılay Şubesi, mahallelerde tespit ettiği ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek, kumanyaları imza karşılığında teslim etti. Dağıtılan kumanyalarla ilgili açıklamada bulunan Akçakale Kızılay Şube Başkanı Ahmet Emin Meşhurgül, "Türkiye Kızılay genel merkezimizin her yıl kurban bayramında vatandaşlarımızdan topladığı kurbanlıkları ve kurban etlerini pastörize ederek paketlemektedir. Daha sonra ramazan aylarında ve diğer doğal afet zamanlarında insanlara gıda yardımı şeklinde dağıtmaktadır.

Kızılay'a yardım olarak verilen kurbanlıklar bu şekilde değerlendirilerek fakir ve muhtaçlara ulaştırılmaktadır. Kızılay'a ne kadar kurbanlık fazla hibe edilirse, Kızılay da bir o kadar fakir vatandaşımızı ulaşarak gıda desteğinde bulunmaktadır. Kızılay, doğal ve olası afetlerde her zaman insanlığın yanında durarak kendi alanında en iyi hizmet vermeye çalışan bir kuruluştur. Akçakale Kızılay şubesi olarak genel merkezimizden bizlere ulaştırılan 96 fakir aileye kavurma et paketi bizzat fakir ailelere ulaştırıldı. Kızılay şubesi olarak her yıl bu şekilde üç kez fakirlere gıda yardımında bulunmaktadır. Kızılay veren el ile alan el arasında bir köprü vazifesi yapmaktadır" dedi.

AKÇAKALE KIZILAY ŞUBESİ 96 AİLEYE KUMANYA DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 13:03:04
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 13:38:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?