15
Mayıs
2024
Çarşamba
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Köylerin köprü sıkıntısı sürüyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Erler giden yolun üzerindeki köprünün tahrip olması sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Otomobil sürücüleri mevcut olan köprünün onarılmadığı için zor anlar yaşadıklarını belirterek, "Bu köprü yüzünden zor anlar yaşıyoruz. Birkaç kez trafik kazası oldu. Bu köprünün yapılması için insanların ölmesi mi gerekiyor? Yetkililer bir an önce köprümüzü yapmalarını bekliyoruz" dediler.


Köprünün durumunu yetkililere defalarca söylediklerini belirten Erler Köyü Muhtarı Hüseyin Bozdoğan, "Köprümüz şu anda tam orta yerinden çökmüş durumda. Köprünün tehlikeli durumunu yetkililere bildirmemize rağmen hiç kimse bizimle ilgilenmedi. Dilekçelerimiz cevapsız kaldı. Bu köprü üzerinde birkaç defa kaza oldu. Köprünün onarılması için insanların ölmesi mi gerekli? Köprü orta yerden çöktüğü için üzerinden kamyonlarda geçemiyor. Ayrıca bu köprü tam merkezi noktadadır. Bu köprü, civar köyleri Akçakale'ye ve Şanlıurfa'ya bağlayan güzergahtadır. İnsanların daha fazla zarar görmeden bu köprünün onarılmasını istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 12:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah coskun IP: 85.104.233.xxx Tarih : 7.09.2007 11:48:22

yolu yapsalar ıyı olacak