26
Mayıs
2024
Pazar
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Kutlu doğum coşkusu başlıyor

KUTLU DOĞUM HAFTASI AKÇAKALE'DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Kutlu Doğum Haftası Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 14-20 Nisan 2010 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Akçakale İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaç, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1989 yılından itibaren peygamber efendimizin doğum yıldönümlerinin her yıl "Kutlu Doğum Haftası" adıyla ilmi ve kültürel etkinliklerle kutlandığını söyledi. Ortaç, "Kutlamaların 21'ncisi 14-20 Nisan tarihleri arasında Türkiye genelinde konferans, panel ve diğer sosyal-kültürel faaliyetlerle icra edilecektir. Akçakale ilçemizde Kutlu Doğum haftası etkinliklerle kutlanacaktır. Bu etkinlikler çerçevesinde

konferans, kan bağışı kampanyası, Mevlid-i Şerif, doğum aşısı etkinlikleri düzenlenecek. Kutlu Doğum Haftası'nın hepimiz için, müminler için, insanlık alemi için hayırlar getirmesini, O yüce insanı anlama konusunda bize yeni bir aşk, yeni bir heyecan vermesini, bütün insanlığa barış, huzur getirmesini yüce Mevla'dan niyaz ederim. Başta Akçakaleli hemşerilerimiz olmak üzere bütün İslam aleminin kutlu doğum haftasını tebrik ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 11:36:03
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 12:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?