18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Referandum bilboardlarda yerini aldı

REFERANDUM BİLBOARDLARDA YERİNİ ALDI

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde partililer 12 Eylül'de yapılacak olan halk oylamasında vatandaşı etkilemek için sloganlarını bilboardlara taşıdı.

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlıkları Anayasa değişikliği halk oylamasına günler kala halkı bilgilendirmek ve etkilemek için sloganlarını bilboardlara taşıdıkları görüldü. 12 Eylül anayasa değişikliği halk oylamasına sayılı günler kala, siyasi partilerin anayasa değişikliği karşısında aldıkları karar doğrultusunda başlattıkları propagandalar gün geçtikçe daha da alevleniyor. AK Parti, "Evet söz milletindir, sevdamız millet kararımız evet, her evet demokrasiye davettir, her evet

özgürlüğe davettir, her evet hukuka, adalete davettir" gibi sloganlara yer verirken MHP ise,"12 Eylülde Referanduma hayır, Habur'da yaşattığın rezaleti unutmadık, Ülken için bir oy'un var" gibi sloganlar yer vererek, Anayasa değişikliğinde tepkisini koyduğu görüldü. Vatandaş ise bilboardlardaki sloganları okuyarak kendisini bilgilendirmeye çalıştı. İlçede Anayasa değişikliği için en fazla afiş ve il ilanı dağıtan parti AK Parti olduğu gözlemlendi.

REFERANDUM BİLBOARDLARDA YERİNİ ALDI
REFERANDUM BİLBOARDLARDA YERİNİ ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 11:57:02
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 14:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?