27
Mayıs
2024
Pazertesi
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

SP adayı Ayhan esnafı dinledi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan ve partililer esnafı tek tek ziyaret ederek destek istediler.

Esnaf ziyaretine Fazilet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Niyazi Yanmaz, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kayacan ve çok sayıda partili katıldı. Esnaf ziyaretinde destek talebinde bulunan 21. dönem Milletvekili Yanmaz, Akçakale SP Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan için esnaftan destek talebinde bulundu. Esnafın sorunlarını da dinleyen Yanmaz, Saadet belediyeciliğinin farkını daha önceki dönemlerde gösterdiklerini söyledi.

Esnaf ziyaretini değerlendiren Yanmaz, "Halkının Saadet Partisi'ne teveccühüne inanıyoruz. Bugün Akçakale'de Saadet Partisi Belediye Başkan adayımız Eczacı Abdulhakim Ayhan için esnaftan destek istedik. Gördüğümüz kadarı ile esnafın ve ilçe halkının Saadet Partisine ve adayımıza tevecuhü çok olumlu. Bu atmosfer bizi son derece memnun etmiştir. Dileğimiz Akçakale'yi Saadet Partisi'nin kazanmasıdır" dedi.

SP Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan ise kendisine destek veren eski Milletvekili Niyazi Yanmaz'a ve Şanlıurfa Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kayacan'a teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 11:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?