18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yenilendi

AKÇAKALE TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENDİ

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Şubesi'nde tadilat ve düzenleme yapılarak yeni baştan yenilendi.

Akçakale Tapu ve Kadastro Şubesi'ndeki yeni düzenlemenin ardından şubenin açılışına Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Şanlıurfa Tapu ve Kadastro 21. Bölge Müdürü Cengiz Yıldırım, Akçakale Tapu ve Kadastro Müdürü Yılmaz Baykal, Ziraat Bankası Müdürü Mehmet Durdu Korkmaz ve Tapu personelleri katıldı. Açılış kurdelesini Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Şanlıurfa Tapu ve Kadastro 21. Bölge Müdürü Cengiz Yıldırım ve Ziraat Bankası Müdürü Mehmet Durdu Korkmaz kesti. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yapılan

yenilikleri memnuniyetle takip ettiğini belirten Kaymakam Şefik Aygöl, "Bu bölgede en sancılı dairelerimizden biri de şüphesiz tapu daireleridir. Daha önceleri tapu dairelerinin önünde kuyruklar oluşmakta idi. Ancak şu anda Tapu dairemiz Takbis sistemine geçerek bilgisayar ortamına girmiştir. Bu sistemin tam yaygınlaşması ile birlikte bir vatandaş ülkenin herhangi bir yerinden tapu işlemlerini yapabileceklerdir. Bu çalışmada emeği geçen başta Bölge Müdürümüz ve değerli personele teşekkür ederim" dedi.

Tapu ve Kadastro 21. Bölge Müdürü Cengiz Yıldırım ise "Tapu daireleri artık vatandaşın en rahat iş yapabilecekleri kurumlara dönüştürmeye çalışıyoruz. Ülke genelinde tapu dairelerimizi modernize etmeye çalışıyoruz. Akçakale şubemiz de yeni baştan tadilatı yapılarak modernize edildi. Dairemiz teknik donanım olarak bütün eksiklikleri giderildi. Bundan böyle Takbis (tapu ve kadastro bilgi sistemi) devreye girmiştir. Vatandaşımız işlerini daha hızlı yapabilecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tapu ve Kadastro 21. Bölge Müdürü Cengiz Yıldırım, katkı ve desteklerinden dolayı Kaymakam Şefik Aygöl'e plaket verdi.

AKÇAKALE TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENDİ
AKÇAKALE TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 16:57:02
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 23:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?