22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Tayini çıkan savcılara veda yemeği

Akçakale ilçesinde görev yaparken tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcıları Yücel Yayla ile Alim Dirican için Belediye Başkanı Ahmet Akay, tarafından veda yemeği verildi.


İlçedeki bir lokantada düzenlenen yemeğe tayini çıkan Cumhuriyet Savcıları Yücel Yayla, Alim Dirican'ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Muhammet Aktaş, Jandarma Komutanı P.Üsteğmen Murat Çelik, Emniyet Amiri Salih Poyraz ve bazı daire amirleri katıldı.


Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay, “Savcılarımız ilçemizden iyi bir intiba ile ayrılıyorlar. 2 yıl görev süreleri içersinde ilçede yaşanan olaylarda tarafsızlıkları en önemli vasıflarıydı. İlçem adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


Cumhuriyet Savcısı Yücel Yayla'da yaptığı konuşmada "Bizler ülkenin her yerinde görev yaparız Ancak bazı yerler bizleri çok etkiler. Akçakale'deki insanların sıcaklığı ve yakınlığı beni derinden etkilemiştir. Burada görev yaparken hiç zorlanmadım buda ilçe halkının sıcaklığından kaynaklanıyor. Akçakale'yi ve Akçakalelileri hiç unutmayacağım" dedi


Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Muhammet Aktaş ile Belediye Başkanı Ahmet Akay tayini çıkan Cumhuriyet Savcılarına birer plaket verdi

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 17:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?