24
Mayıs
2024
Cuma
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Temizlik işçileri gece mesaisinde

AKÇAKALE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİNİN GECE MESAİSİ

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi temizlik işleri birimi işçileri, gece mesaisi yaparak çarşıyı baştan aşağıya kadar yıkadı.

Akçakale Belediyesi, Ramazan ayı dolayısı ile çarşı merkezinin temiz tutulmasına özen gösteriyor. Belediyeye ait temizlik görevlileri gece geç saatlerde çarşı merkezini yıkayarak temiz tutmaya çalışıyor. Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, mümkün oldukça çarşıyı geceleri yıkamaya çalıştıklarını belirterek, "İlçemizin prestij caddesi olarak bilinen istasyon caddemizin sürekli temiz tutulması ilçemiz aşısından önemli bir ayrıntıdır. Çarşı esnafımızın temiz bir cadde ile güne başlamaları önemlidir.

Temizlik bir yere medeniyet, ferahlık ve insicam katar. Temizlik işleri birimindeki arkadaşların ilçenin temiz tutulmasında katkılarını ilçe vatandaşlarımız ve bizler takdir ediyoruz. İlçemizin temiz tutulması ve temizlik anlayışının gün geçtikçe kalıcı bir şekle dönüşmesi bizleri sevindirmektedir. Temizlik insanlığın ortak bir özlemidir. Bizlerde bu özlemi gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

AKÇAKALE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİNİN GECE MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 11:40:03
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 18:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?