19
Mayıs
2024
Pazar
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

TMO hububat alımlarına başladı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ajans Müdürlüğü hububat alımlarına başladı. Ofis depolarının önünde Şanlıurfa ve ilçelerinden gelen hububat yüklü kamyonlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Akçakale TMO'nun alımlarında daha fazla ve çabuk boşatma yaptığı için birçok kamyoncunun Akçakale'yi tercih ettiğini ifade eden şoförler, Şanlıurfa ile ilçelerinde boşatma ve depolama sorunu yaşandığı için Akçakale'yi tercih ettiklerini söylediler.

Akçakale TMO'nun daha çabuk boşaltma yaptığını belirten kamyon sürücüsü Hasan Soguncak, "Kamyoncular olarak Akçakale TMO'yu tercih ediyoruz. Şanlıurfa ve diğer ilçelerde boşaltma ve sırada sorunu yaşanıyor. Akçakale'de en geç 24 saat içerisinde kamyonlarımızı boşaltıyoruz. Diğer ilçelerde ve Şanlıurfa'da biraz zorluk çekiyoruz. Ayrıca diğer yerlerde depolama imkanları daha kısıtlı ve sınırlı durumdadır. Burası diğer yerlere göre daha fazla alım yapmaktadır. Kamyoncular olarak çoğu esnaf direk burayı tercih yapıp burada boşaltma yapıyoruz. Burada herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Kooperatifteki arkadaşlar herkese numara vererek sıraya koyuyor, bizlerde sıramıza göre boşaltıyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 10:29:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhad baran IP: 65.49.2.xxx Tarih : 17.07.2009 17:23:40

TMO heryerde büyük bir özveriyle vatandaşa hizmet vermektedir. personeli mesai gözetmeksizin çalışmaktadır. Ben halfetinin çiftçisiyim, ben de ürünümü akçakale tmo ya verdim. çok memnun kaldım. TMO'da devletin vatandaşa nasıl hizmet etmesi gerektiğini gördüm. Bence diğer krumlar da TMO'yu örnek almalı. Pirinç mercimek konusunda da yine TMO bizleri perişan olmaktan kurtardı. Teşekkürler TMO...