24
Mayıs
2024
Cuma
AKÇAKALE - ŞANLIURFA

Turnuvanın birincisi Ahmet Yesevi

AKÇAKALE'DE OKULLLAR ARASI BESKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde okullar arası sportif faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Düzenlenen Basketbol turnuvası sonuçlandı.

Akçakale Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve 22 okul arasında yapılan basketbol final ve ödül töreni Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Ödül törenine İlçe Kaymakamı Şefik Akgöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (MYO) Öğretim Üyesi Ali Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Final ve ödül töreni bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Final maçında Ahmet Yasevi İlköğretim Okulu, Sevimli İlköğretim Okulunu 24-9 skorla mağlup ederek basketbol turnuvasının birincisi oldu. Takımlarını desteklemek için gelen öğrenciler sık sık tezahürat yaparak takımlarına destek oldular. Birincinin olan Ahmet Yasevi İlköğretim Okulunun kupasını ve ödüllerini İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, ikinci gelen Sevimli İlköğretim Okulunun kupasını ve ödüllerini

Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, üçüncü gelen İnce Dere İlköğretim Okulunun kupasını ve ödüllerini Harran Üniversitesi (MYO) Öğretim Üyesi Ali Akay ve dördüncü gelen Büyük Tokaç İlköğretim Okulunun ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci verdi.

Basketbol turnuvasında birinci gelen takım Ahmet Yasevi İlköğretim Okulu öğrencileri timsah yürüyüşü yaparak galibiyetlerini kutladılar.

AKÇAKALE'DE OKULLLAR ARASI BESKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ
AKÇAKALE'DE OKULLLAR ARASI BESKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 10:28:01
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 13:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?