18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Bu öğretmenlerin eli öpülür

BAYAN ÖĞRETMENLERİN FEDAKARLIĞI TAKDİR TOPLUYOR

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) İlköğretim okulunda görev yapan bayan öğretmenler sınıflarının duvarlarını kendi imkanları ile boyuyorlar.

Ceylanpınar ilçesi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) İlköğretim Okulu'nun eğitim öncesi sınıflarında görev yapan bayan öğretmenlerin, minik öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfların duvarlarını kendi imkanları ile boyamaları Türkiye'de ender rastlanılacak bir görüntü oluşturuyor. İMKB İlköğretim Okulu'nda eğitim öncesi 8 şubesi bulunduğuna dikkat çeken okul müdürü Abdullah Çaça "Okulumuzun eğitim öncesi sınıflarında 8 öğretmen 235 öğrenciye eğitim vermektedir. Ana okulunda görev yapan öğretmenler minik öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için kendi imkanları ile sınıflarının duvarlarını boyamakta ve aynı zamanda tadilatlarını da yapmaktadırlar. Bayan öğretmenlerimizin yapmış olduğu bu çalışmalar bizlere için gurur vermektedir. Davranışlarından ötürü tüm öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Sınıfların duvarlarını boyamaktan büyük bir zevk aldığını dile getiren öğretmen Leyla Akyol, "Yaklaşık 10 yıldır anaokulu öğretmenliği yapmaktayım. Öğrencilere eğitim verdiğimiz sınıflardaki boya ve tadilat işlerini bayan öğretmen arkadaşlarımız ile yapmaktayız. Yapmış olduğumuz boyama işinden gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Boya yapmamızın asıl amacı okulda eğitim gören çocukların daha hijyenik bir ortamda eğitim almasını sağlamaktır. Bayanlarında boya yapabileceğini tüm Türkiye'nin görmesini istiyoruz" dedi.

BAYAN ÖĞRETMENLERİN FEDAKARLIĞI TAKDİR TOPLUYOR
BAYAN ÖĞRETMENLERİN FEDAKARLIĞI TAKDİR TOPLUYOR
BAYAN ÖĞRETMENLERİN FEDAKARLIĞI TAKDİR TOPLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 15:18:02
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 17:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Caner Haznedaroğlu IP: 78.169.16.xxx Tarih : 19.09.2010 00:19:02

memleketine aşık bir vatandaş olarak yaptıklarınızı canı gönülden alkışlıyorum duyarlı, okumuş insanların ilçemizde hizmet etmesi genç neslimizin ne kadar parlak bireyler olacagı şimdiden apacık belli.Ellerinizi dert görmesin...