26
Mayıs
2024
Pazar
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Ceylanpınar HEM takdir topladı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi Halk Eğitimi Merkezi'nde 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında başarılı çalışmalara imza atıldı.

2008-2009 eğitim öğretim yılı içerisinde proje tabanlı beceri yarışmasında il genelinde yapılan yarışma sonucunda Ceylanpınar Halk Eğitim Merkezi bir birincilik ve bir de üçüncülük aldı. Halk Eğitim, proje tabanlı beceri yarışmasının üretimde verimlilik dalında Şanlıurfa'yı Gaziantep'te temsil etti. Türkiye genelinde yapılan nakış, kurdele ve boyama dallarında yapılan bütün yarışmalara başarılı bir şekilde katılarak Ceylanpınar ilçesini temsil etti.

Ceylanpınar Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Merkezi Müdürü Abdülbaki Özbek, “Ana kız Okuldayız Okuma Yazma Kampanyası çerçevesinde toplam 87 adet kurs açıldı. Bunun yanında sosyal ve kültürel kurslar ile mesleki ve teknik kurslar da açan merkezimiz, açık öğretim hizmetleri ile de büyük başarılar göstermiştir. Şu anda açık öğretim okullarına kayıtlı bin 500'ün üzerinde açık öğretim öğrencisi bulunan merkezde, en önemli konulardan birisi de anasınıfı çalışmalarıdır. Son beş yıldır ana sınıfı çalışmalarına ağırlık verilen merkezde bu yıl 18 çocuk okul öncesi eğitimden faydalanmışlardır. Hizmet binası son derece modern olan merkezimizin çok güzel bir bahçesi de mevcuttur. Halk ile yapılan sohbetler sonucunda böyle bir merkeze sahip oldukları için çok mutlu olduklarını ve her türlü eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdikleri için merkez görevlilerine teşekkür ettiklerini belirtmeleri bizleri mutlu etmiştir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 11:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?