18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Ceylanpınar sandığa gidiyor

SHP ve AKP’nin yarışmasının beklendiği Ceylanpınar’a AKP’li yöneticiler çıkarma yaptı. İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Tarım Bakanı Sami Güçlü ve çok sayıda AKP’li milletvekili, yarın yapılacak seçimler öncesinde Ceylanpınar’a gitti. Bakanlar Aksu, Güçlü ve beraberlerindeki çok sayıda milletvekili ilçede temaslarda bulundu. İlçeye geçtiğimiz günlerde SHP ve DEHAP genel başkanları ile parti yöneticileri de ziyarette bulunmuştu.

28 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında, çeşitli nedenlerle seçimlerin iptal edildiği 3 ilçe ile 13 beldede, aynı gün seçim yapılacak.

Seçmenler, yarın Ceylanpınar, Konya’nın Ilgın ve Çorum’un Uğurludağ ilçelerinin yanı sıra, 13 belde de belediye başkanı seçmek için sandık başına gidecek. İlçe seçim kurullarınca gerçekleştirilecek seçimlere, 28 Mart’ta yapılan seçimlere katılan siyasi partiler, 28 Mart’taki adaylarla seçime katılacak. Ara seçimde, yerel seçimlere bağımsız aday olanlarda katılabilecek. Ancak, yeni bağımsız aday başvuruları kabul edilmeyecek. Seçimde, 28 Mart’taki sandık seçmen listeleri esas alınacak.



Yayın Tarihi : 5 Haziran 2004 Cumartesi 11:12:20
Güncelleme :19 Ağustos 2004 Perşembe 17:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?