27
Mayıs
2024
Pazertesi
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Ceylanpınar'a şehitlik

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, Garnizon Komutanlığı ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Ceylanpınar işletmesinin katkılarıyla belediye mezarlığı içerisine yaptırılan şehitlik bitirilme aşamasına geldi.

Ceylanpınar Garnizon Komutanlığı ve TİGEM Ceylanpınar işletmesinin katkıları ile belediye mezarlığı içerisindeki şehitliğin yapımına son sürat devam ediyor. Büyük bir kısmının tamamlandığı şehitliğin, çevre düzenleme işlemlerinin tamamlanmasının ardından törenle açılışı yapılacağı bildirildi.

Şehitliğin içerisinde Şehit Piyade Er Mehmet Arslan'ın kabri bulunuyor. Arslan, Erzincan'ın Kemah ilçesinde yürütülen operasyonda mayına basması sonucu şehit düşmüştü. Mezarlığın içerisine şehitliğin yapılması başta Şehit Er Mehmet Arslan'ın ailesi olmak üzere birçok ilçe halkı şehitliğin yapımından memnun kaldıklarını ifade etti.

Yapımında emeği geçen İlçe Garnizon Komutanı Piyade Yüzbaşı Fatih Bozkurt'a ve TİGEM Ceylanpınar çalışanlarına teşekkür eden vatandaşlar, Ceylanpınar'a güzel bir şehitliğin kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 12:58:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?