17
Mayıs
2024
Cuma
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Ceylanpınar’da töre cinayeti

Ceylanpınar’ın Bahçelievler Mahallesi’nde dün akşam 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Gülseren Artuk (22), yeğeni B.A tarafından pamuk tarlasında kafasına 5 kurşun sıkılarak öldürüldü. Olay yerinde suç aleti 7.65 çapındaki ruhsatsız tabancayla yakalanan B.A., Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda halasını öldürdüğünü kabul ederken çelişkili ifadeler verdi. Bunun üzerine polis, genç kızın ağabeyi M. Artuk, H. Artuk ile A. Artuk’u gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkarılırken basın mensuplarının sorularına cevap veren katil zanlısı B.A., pişman olmadığını söyledi.

Öte yandan genç kızın yapılan otopsisinde bakire olduğunun belirlendiği bildirildi.

ŞANLIURFA (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2004 Salı 17:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan USLU IP: 81.212.254.xxx Tarih : 24.05.2005 13:29:48
haberi sitede okudukumda çok üzüldüm ben ceylan pınarlı olarak güzel ilçemizin bu tür insanlık dışı vahşi cinayetlerle kamoyuna duyurlması deyil moderen çağımıza yakışır etkinlikler,yenilikler vs gibi çağdaş stratejik ve bilimsel habrleri okumak isterdim ama gürbette yaşayan bir caylan pınarlı olarak ne yazıkki trjedik insanlık dışi olaylarla karşilaştım.site ziyaretçisi olarak kent rehberine teşekürlrimi bildirir ve yetkililere sesleniyorum bilim çakında olduğumuz bu zamanda eyitimin ve öretimin önemini halka bilnçendirerek lenae edilmesini rica ediyorum...