19
Mayıs
2024
Pazar
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Futbol yaz okulu sona erdi

CEYLANPINAR BELEDİYE'SİNİN FUTBOL YAZ OKULU SONA ERDİ

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi'nin yaklaşık 3 ay önce açtığı futbol yaz okulu sona erdi.

12-16 yaş arası yaklaşık 500 çocuğun müracaat ettiği ve yapılan elemeler sonucu 150 çocuğun 4 eski amatör futbolcu gözetiminde başlatılan futbol yaz okulunun kapanış maçı Beşiktaş Şanlıurfa alt yapısı ve yaz okulu öğrencileri arasında halı sahada yapıldı. Maç öncesi Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan'ın katkılarından dolayı yaz okulunun teknik adamlarına plaket verilmesinin ardından, Şanlıurfa'dan gelen küçük futbolculara Ceylanpınar'lı yaz okulu öğrencileri çiçek verdi.

Halı saha tesislerinde yapılan maç, Beşiktaş Şanlıurfa alt yapısı futbol takımının 7-6 galibiyetiyle sonuçlandı. Belediye Başkanı İsmail Arslan, belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin arttırılması için çaba sarf etmeye devam edeceklerini söyledi.

Arslan, gençler ve çocuklar arasında yaygınlaşmaya başlayan uyuşturucu madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklara dikkat çekerek, "Gençlerimizi ve dolayısıyla geleceğimizi tehdit eden bu zararlı alışkanlıklardan korumak hepimizin görevidir. Okulların kapanmasıyla birlikte gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutup, sportif faaliyetlere yöneltmek amacıyla belediye olarak her yıl düzenli olarak yaz futbol okulu çalışmaları yürüteceğiz" dedi.

CEYLANPINAR BELEDİYE'SİNİN FUTBOL YAZ OKULU SONA ERDİ
CEYLANPINAR BELEDİYE'SİNİN FUTBOL YAZ OKULU SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 13:03:05
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 13:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?