26
Mayıs
2024
Pazar
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Metro Turizm şube açtı

METRO TURİZM CEYLANPINAR'DA ŞUBE AÇTI

Metro Turizm Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, şube açarak şehirlerarası otobüs seferlerine başladı.

Türkiye'nin önde gelen otobüs firmalarından, Metro Turizm Ceylanpınar ilçesindeki şubesinin açılışına Metro Turizm Güneydoğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Fethullah Demir, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, mahalle muhtarları ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Metro Turizm Güneydoğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Fethullah Demir, yaptığı açılış konuşmasında Metro Turizmin kalitesine değinerek, "Metro Turizm Türkiye çapında bine varan şubeleriyle, Türkiye'de bir ilk olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Firmamızı kaliteli kılan en büyük etken halkımızdan aldığımız güçtür. Halkımızdan aldığımız bu güçle her zaman Türkiye'nin en saygın ve en güvenilir otobüs firmalarından bir tanesiyiz. Yıllardır, ülkemizde faaliyette bulunmamıza rağmen hiç bir zaman kaliteden ve disiplinden taviz vermedik. Metro Turizm'in basın mensuplarına, özürlülere ve çocuklara sağlamış olduğu indirimler kamuoyu tarafından takdirle karşılanmaktadır. Hedefimiz ülkemizi uluslar arası arenada en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Konuklara pasta ve meyve suyu ikramı edildi. Açılışta siyasi parti temsilcileri, iş adamları, mahalle muhtarları ve çok sayıda ilçe halkı hazır bulundular.

METRO TURİZM CEYLANPINAR'DA ŞUBE AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 10:00:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 13:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?