20
Mayıs
2024
Pazertesi
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Okulda trafik eğitimi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, okul önlerindeki trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil Şube bürosunda görevli trafik polis memurları öğrencilere eğitim veriyor. 

Polis memuru Uğur Oğuz ve Muhammed Dinç, Cumhuriyet İlköğretim okulunun toplantı salonunda olası trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi. Beş saatlik eğitim sonucunda trafik eğitimlerini başarıyla tamamlayan ilköğretim öğrencilerine ve bazı öğretmenlere sertifika verildi. Sertifika dağıtım töreninde İlçe Emniyet Müdürü Ali Fer, Trafik Tescil Büro Amiri Sedat Özer, trafik eğitimi panelinde hazır bulundular. Sertifikasını alan öğrenciler ve öğretmenler, 

özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde, öğrencilerin caddeler üzerinde geçişi esnasında araç trafiğini kontrol altına alınması başta olmak üzere ve öğrencilerin karşıdan karşıya geçme konusu gibi bazı trafik kuralları konusunda arkadaşlarını bilgilendirildi. Öğrenciler, "Bu eğitimi bizlere sağlayan başta Emniyet Müdürümüz Ali Fer, Trafik Tescil Büro Amiri Sedat Özer ve Trafik polisleri Uğur Oğuz ve Muhammed Dinç ağabeylerimize çok teşekkür ederiz" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 16:23:28
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 16:10:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?