24
Mayıs
2024
Cuma
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Rekabet dar gelirliye yaradı

SEBZEDEKİ REKABET DAR GELİRLİ VATANDAŞA YARADI

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir manavın domates ve patlıcanının kilosunu 50 kuruşa satması dar gelirli vatandaşları sevindirdi.

Ceylanpınar ilçesinde manavlarda patlıcan ve domatesin kilosu 1.5 TL'den satışa sunulurken, ilçede faaliyet gösteren bir manav domates ve patlıcanın kilosunu 50 kuruştan satışa sunmasıyla dar gelirlinin yüzünü güldürdü. Sebze kasalarından en iyi sebzeleri almak için kıyasıya bir yarış içine giren vatandaşlar, ucuz sebze satın almanın bütçelerine önemli ölçüde katkı sağladığını dile getirdiler. Rekabet ortamının her zaman dar gelirli vatandaşların yararına olduğunu dile getiren Lokman Dayan, "İlçede yapılan bu tür rekabetler halkın yararına olmuştur. Bu tür rekabet ortamının devam etmesini istiyoruz" dedi.

Bu arada, manav Nusret Barutçu ise, "Yaklaşık 15 yıldır sebze, meyve alım ve satım işiyle uğraşmaktayım. Komisyoncu arkadaşlar aramızda olan bu tür tatlı rekabetlerin galibi her zaman orta gelirli ilçe halkı olmuştur. Sebze ve meyve konusunda rekabetimiz devam edecektir" diye konuştu.

SEBZEDEKİ REKABET DAR GELİRLİ VATANDAŞA YARADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 13:57:02
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 16:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?