18
Mayıs
2024
Cumartesi
HALFETİ - ŞANLIURFA

Açılımın gerçekleşmesi hayal değil

AK PARTİ HALFETİ İLÇE TEŞKİLATI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Danışma Meclisi, İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve Teşkilat Başkanı Veysel Polat öncülüğünde toplandı.

Toplantıya AK Parti Şanlıurfa teşkilatından İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Teşkilat Başkanı Veysel Polat, Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Güllüoğlu, Yusuf Mert, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ile üyeleri, İl Gençlik Kolları üyesi Mehmet Emin Cengiz, Halfeti AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan, Argıl, Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Halfeti Kadın Kolları Başkanı Av. Emine Seyyar Onur ve üyeleri, Halfeti Gençlik Kolları Başkanı Ali Kanneci, ile Halfeti ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Halfeti İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan, 16 mahalle ve 34 köyde temsilcilikler kurduklarını ve yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını söyledi. AK Parti Halfeti ilçe teşkilatı Başkanı Erdoğan, siyasetin gönül işi olduğunu belirterek, "Bilindiği gibi AK Parti ülkemize, milletimize nasıl hizmet edebilirim diye yola çıkmıştır. Bizde ilçemize, insanımıza nasıl hizmet edeceğimizin gayreti içindeyiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ise, parti binalarının akşamları bile açık kalmasının istendiğini belirterek, "Başbakanımızın özel isteği ve talimatı parti binalarımızın akşam geç saatlere kadar açık kalması. Bir nöbetçi mutlaka bulunmalı. Gelebilecek vatandaşların sorunlarını, taleplerini öğrenip bizlere ileteceksiniz. Zira Genel Merkezimiz zaman zaman teşkilatları arayıp açık olup olmadığını kontrol edecek ve gerektiğinde bizi de bilgilendirecek. Bu bizzat Başbakanımızın isteği. Yönetim, Gençlik ve Kadın Kolları, il genel ve belediye meclis üyeleri düzenli olarak vatandaşlarımızı dolaşacağız. Biz dolaşıyoruz ve zaman zaman da Milletvekillerimizi de aramıza katıyoruz. Biz bir aileyiz. Birlikte çalışacağız" diye konuştu.

İl Başkanı Av. Düşünür, sandık bazında çalışmalar yapmanın çok önemli olduğunu belirterek, "Mesela Halfeti'deki 70 sandıktaki seçmenlerin listesini ele alıp sandıktaki tanıdıklarımız, güveneceklerimizi belirleyip onlara da görev vererek AK Parti olarak yaptığımız çalışmalarımızı anlatacağız. AK Parti hizmet partisidir. Fedakarlık, gönüllülük ön plandadır. Bize gönül veren insanlara mutlaka ulaşmalıyız. Her seçmenle birebir görüşmeye çalışıp mevcut anketimizi yapacağız. Telefonlarını da alacağız. Böylece bütün seçmenlerimizle diyalog kurmuş, gönül köprüsü oluşturmuş olacağız. Yarınlarımız, geleceğimiz için AK Partiye ihtiyacımız var. Partimizi, bizi sevenleri nasıl daha yakın çalışma içersine alabiliriz diye düşünüp gönüllüler gurubu oluşturduk. Haftada 2 gün erkeklerle, 1 gün bayanlarla parti binasında toplanıyoruz. Konuşup sohbet ediyoruz. Çok faydalı oldu. Onlardan da faydalanalım. AK Partili olarak halkımızla iç içe olma zorunluluğu düşüncesiyle destek oluyorlar, gönül bağını pekiştiriyoruz" diye konuştu.

Başkan Düşünür, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğinin de altını çizerek, "Halen hukuk, demokrasi rayına oturmamış. Halen darbe planları yapıldığı ortaya çıkıyor. Halan koltuğunu bırakmak istemeyenler var. Artık insanımız ayağa kalkacaktır. Demokrasi mücadelesini hepimiz yapacağız. Nerede olursak olalım hep birlikte bu mücadeleyi yapacağız ve çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakacağız. Partili olarak öncelikle hizmet etmeyi düşüneceğiz. Demokratik Açılım da hükümetimizin çok önemli projesi. Bunu da mutlaka başaracaklardır. Çünkü hükümetimiz neye el attıysa başarmıştır. Birileri için hayal olan her şeyi başaran hükümetimiz yarın için hayal ettiğimizi de başaracaktır. Zira başta güvenilir bir insan var. Sağlıktaki hizmetler, gelişmeler küçümsenemez. Demokratik Açılımın gerçekleşmesi hayal değil. Gerçekleşince Avrupa standartlarında hizmetlerimiz, gelişmişliğimiz olacak. Başbakanımız her şeye rağmen 'hiçbir anne ağlamasın, kanlar akmasın' diyerek bu memleketin meselesini çözeceğiz diyor. Kanaat önderleri de bizim için çok önemli. Onları da ziyaret edip fikirlerini alıyoruz ve değerlendiriyoruz. Hatta Halfeti Belediye Başkanı CHP'li olmasına rağmen Demokratik Açılım konusunda partisinin tutumunu kabul etmediğini belirten açıklama yaptığından, o sıralan Halfeti ziyaretimizde onu da ziyaret edip teşekkür etti" dedi.

Toplantının ardından Güneydoğu'nun incisi turizm cenneti Halfeti ilçesi gezildi.

AK PARTİ HALFETİ İLÇE TEŞKİLATI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 13:21:01
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 13:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?