5
Mayıs
2024
Pazar
MERKEZ - ŞANLIURFA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Edessa Hotel

Tesislerimiz; tarihi kent merkezinde, her türlü ulaşım araçlarıyla erişilecek şekilde, Uluslararası GAP Havalimanı 35 km. Oto gara ise 500.m mesafededir.Güvenliği ile beraber açık ve kapalı otoparkı bulunan otelimiz odalarından günün her dakikası Şanlıurfa kültür ve doğa manzaralarını izleyebilir hemen yanında ve karşısında bulunan tarihi çarşılarından alışverişleriniz için yararlanabilirsini

2 Adet Suıt,
5 Adet Aile,
45 Adet Standart,
toplam 52 odaları ile Özel Belgeli(S)Turistik bir işletmedir.

Ayrıca bünyesinde ilaveten mevcut 24 bağımsız bölümden oluşan tarihi NARLI EV; AB kültürel mirası koruma fonu hibesiyle restore edilmiş ve tesisimiz bitişiğinde konuklarımızın hizmetine sunulmuştur. 
Hotel odalarımızda; siz konuklarımızın rahatlık-temaşa zevki ve güveni düşünülerek dizayn edilen; yatak konforu ve şekli, tv, mini barı, 24 saat oda servisi, devamlı sıcak su, banyolarda telefon, split klima sistemi, kablosuz Internet ağı, normal havalandırma pencereleri, yangın uyarı sistemi, kıymetli evrak ve para kasası,duş ve lavabo ile beraber kapı güvenlik kilitleriyle, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek buklet malzemeleri mevcuttur.

Güvenliği ile beraber açık ve kapalı otoparkı bulunan otelimiz odalarından günün her dakikası Şanlıurfa kültür ve doğa manzaralarını izleyebilir hemen yanında ve karşısında bulunan tarihi çarşılarından alışverişleriniz için yararlanabilirsiniz.
Otelimiz; tarihi kent merkezinde, her türlü ulaşım araçlarıyla erişilecek şekilde, havaalanına 10 Km. Oto gara ise 500 m mesafededir.

z

İlgili Kişi :
Adres1 :Balıklıgöl Mev Hasanpaşa Mevkii Karşısı , Şanlıurfa
Adres2 :
Posta Kodu :63200
Telefon :+90 (414) 215 99 11
Faks :+90 (414) 215 55 89
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.