5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

12 uzman doktor atandı

Siirt Devlet Hastanesi'ne 12 uzman doktorun ataması yapıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, yapılan atamalarla birlikte uzman doktor ihtiyacının karşılandığını söyledi.
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Siirt Devlet Hastanesi'nin büyük bir hızla eksikliklerinin tamamlandığını belirterek, "Bilindiği üzere Devlet Hastanemizin eksiklikleri her geçen gün büyük bir hızla tamamlanıyor. Görüntüleme merkezi, yoğun bakım üniteleri, mamografi dahil tam donanımlı bir hastanede olması gereken bütün birimler artık hastanemizde mevcut. Bunlarla birlikte en önemli konulardan biri olan personel ihtiyacımız da karşılanıyor. Son bir haftada, aralarında, 1 dahiliye, 1 beyin cerrahı, 1
psikiyatri, 1 nöroloji 1 plastik cerrah, 2 KBB, 1 dermataloji, 2 göğüs ve 2 fizik tedavi uzmanı atandı. Görevlerine başlayan doktorlarla birlikte hastanemizde bütün branşlarda doktorumuz görev yapmaya başladı. Yıllardan beri ilimizden il dışına yapılan hasta sevkleri artık tersine döndü. Artık çevre illerden birçok hasta hastanemizde tedavi olmaya geliyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 16:03:00
Güncelleme :26 Nisan 2009 Pazar 16:06:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?