8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİİRT

14 mahallede yol çalışması

SİİRT BELEDİYESİ'NDEN 14 MAHALLEDE YOL ÇALIŞMASI

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 14 mahallede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kooperatif, Doğan, İnönü, Çonkbayır, Çal, Alan, Algül, Affet Evler, Ülkü, Tınaztepe, Ulus, Yeni ve Bahçelievler mahallelerinde başlattığı asfalt ve parke taşı döşemesi ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Kooperatif ve Affet Evler mahallerinde yol asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, Doğan, Algül, Tınaztepe, Conkbayır, Ülkü mahallelerinde ise yollara beton parke döşemeleri tamamlandı. Afet Evler Mahallesi'nde ilk kez yapılan yol yapım

çalışmaları nedeniyle Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ve belediye yönetimine teşekkür eden muhtar Davut Çiftçi, mahallenin tarihi boyunca ilk kez böyle bir hizmet gördüğünü, yapılan çalışmalar sayesinde mahalle sakinlerinin toz ve çamurdan kurtulacağını ifade etti.

Siirt Belediyesi tarafından 2011 yıllı hizmetleri kapsamında 50 bin ton asfalt, 120 bin metrekare beton parke döşemesi yapılarak, Cezaevi ve Mithat Öktüren Caddesi'nde yol genişletme çalışmasının yanı sıra 2 kilometre istinat duvarı ve 3 kilometre yeni kaldırım çalışması yapılacak.

SİİRT BELEDİYESİ'NDEN 14 MAHALLEDE YOL ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2011 Pazar 13:28:00
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 17:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?