5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

14 uzman doktor göreve başladı

SİİRT DEVLET HASTANESİ'NDE 14 UZMAN DOKTOR GÖREVE BAŞLADI

Son bir hafta içerisinde Siirt Devlet Hastanesi'nde 14 uzman doktorun göreve başladığı belirtildi. Göreve yeni başlayan Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Çetin Murat Songur'un ilde bu branşta görev yapan tek doktor olduğu bildirildi.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ömer Obut, yeni göreve başlayan doktorlarla birlikte hastanelerinde görev yapan uzman doktor sayısının 59'a yükseldiğini belirtti. Obut, "Göreve yeni başlayan doktorlar arasında 2 genel cerrah, 2 radyoloji, 2 nöroloji uzmanı yer alıyor. Atanan diğer doktorlarımızın branşları ise şöyle; acil tıp, kardiyoloji, anestezi, psikiyatri, biyokimya, kalp damar cerrahı, dahiliye ve ortopedi branşlarındadırlar. Bunlardan kalp damar cerrahisi uzmanı Op. Dr. Murat Songur, aynı zamanda uzun yıllar sonra ilimizde görev yapacak olan tek kalp damar cerrahı uzmanı olacak. Amacımız hastalarımıza tıbbın gerektirdiği ihtimamı, güler yüzlü bir hizmet anlayışı içerisinde sunmaktır" dedi.

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Songur, kendi branşında tek doktor olarak görev yapacak olmanın kendisine ayrı bir sorumluluk yüklediğini ve bu sorumluluğun gereğini yerine getirmeye çalışacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 11:05:02
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 20:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?