5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

2010 atılım yılı olacak

SİİRT BELEDİYE BAŞKANI SADAK'TAN 2010 YILI HEDEFLERİ

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, 2010 yılının kendileri için bir atılım yılı olacağını ve bu yılın sonlarında gerçekleştirecekleri hizmetlerle vatandaşların kendilerine dua etmeye başlayacağını söyledi.

Bazı meclis üyeleri ve belediye birim amirleri ile birlikte sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sadak, işçilere meşrubat ve çikolata ikram etti.

Başkan Sadak, yaptığı açıklamada yol yapım çalışmaları ve ağaç dikim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu yılın kendileri için bir atılım yılı olacağını belirten Başkan Sadak, "Yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Dört güne kadar il merkezinde çukur bırakmamayı hedefliyoruz. Havaların iyi gitmesinden de yararlanarak arkadaşlarımız son haftalarda 9 kilometre asfalt, 6 kilometre stabilize yol yapımını gerçekleştirdiler. Arkadaşlarımdan çalışırken saate değil, Siirt'e bakmalarını istiyorum. Çalışan personelimi tam mesai vererek ödüllendireceğim. Kim olursa olsun halkın arasına kin, nifak sokan dedikodu yapanı da affetmeyeceğim. Bizim kalıcı ve geçici hizmetlerimiz var. Kalıcı hizmetlerimizi bu yıl vatandaşlarımız, daha iyi görecekler. Bu yıl, ağaçlandırma çalışmalarına önem vereceğiz. İlk etapta Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan 3 bin 450 adet boylu tüplü fidan aldık. Aynı şekilde de, Mersin Akdeniz Belediyesi'nden de bir kamyon dolusu fidan sağladık. Siirtli hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadıkları bu belediyemize çok teşekkür ederim. 60 dönümlük bir arazide çok modern bir dinlenme parkı yapmayı hedefliyoruz. Mahallelere çocuk oyun parkları yapacağız. Yapacağımız bu hizmetler, bu yılın sonlarından itibaren daha çok fark edilecek hale gelecek ve halkımız bize dua etmeye başlayacaktır. Halkımız için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Halkımızın da desteği ile çok güzel çalışmalar yürüteceğiz" dedi.

Yol yapım çalışmalarındaki işçilere kendi elleriyle çikolata ve meşrubat ikram eden Başkan Sadak bir süre de iş makinelerini kullanarak işçilere asfalt serpmede yardımcı oldu.

SİİRT BELEDİYE BAŞKANI SADAK'TAN 2010 YILI HEDEFLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 14:54:05
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 19:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?