5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

248 köy yolu kapalı

Siirt'te 3 gündür devam eden kar yağışı nedeni ile ulaşıma kapandıktan sonra dün açılan köy yolları tekrar kapandı. Kapanan köy yollarını açma çalışmaları aralıksız devam ederken 248 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu açıklandı.
Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Siirt merkez ve ilçelerimize bağlı köylerin yollarını açma çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Açılan köy yolları 3 gündür aralıksız etkili olan kar yağışı nedeni ile tekrar kapanıyor. Bugün daha önce açtığımız ve dün gece etkili olan kar yağışı nedeni ile il merkez ve ilçelere bağlı toplam 248 köy yolumuz kapalıdır. Yol açma çalışmalarımız devam
ediyor" dedi.
Öte yandan dünden beri etkili olan kar yağışı nedeni ile Eruh- Şırnak yolu ulaşıma tekrar kapanırken Karayolları Müdürlüğü ekiplerinin Siirt-Pervari yolunu açma çalışmaları devam ediyor. Siirt-Batman ve Siirt-Baykan istikametindeki yolların ise açık olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 15:31:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?