5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

3 yıl nasıl geçti anlamadım!

SİİRT'TEN AYRILAN DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİM YARDIMCISI HANÖZÜ VEDA GECESİ DÜZENLEDİ

Siirt'te 3 yıldır görev yapan Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Op. Dr. Murat Hanözü, tayin nedeni ile kentten ayrılmadan veda gecesi düzenledi.

Başhekim yardımcısı Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Hanözü, Halkalı Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tayini çıkması nedeni ile Öğretmen Evi'nde gece düzenledi. Meslektaşların katıldığı gecede konuşan Op. Dr. Hanözü, "Yaklaşık 3 yıl önce Siirt Devlet Hastanesi'nde görevime başladım. Mecburi hizmet süresinin nasıl geçeceğini düşünürken, gerek mesai arkadaşlarım gerekse Siirt halkının bana gösterdiği dostluk ve kardeşlik nedeniyle 3 yılın nasıl geçtiğini anlamadım. Siirt'ten ayrılırken çok güzel duygularla burada bıraktığım dostlarım için buruk bir sevinç yaşamaktayım" dedi.

Geceye İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Obut, Hastane Müdürü Abdurahman Tetik, başhekim yardımcıları ve Devlet Hastanesi'nde görevli doktor ve memurlar katıldı. Op. Dr. Hanözü, gecenin sonunda Siirt'ten ayrılacağı için geceye katılan meslektaşları ile tek tek vedalaştı.

SİİRT'TEN AYRILAN DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİM YARDIMCISI HANÖZÜ VEDA GECESİ DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 15:21:01
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 10:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?