4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

35 yıl sonra bir araya geldiler

Siirt Kız İlköğretim Okulu'ndan 35 yıl önce mezun olan öğrenciler, yıllar sonra yeniden bir araya geldi. 

Yıllar önce aynı sınıfta eğitim gören öğrenciler, büyük bir organizasyonla 35 yıl sonra bir araya geldi. Buluşmanın organizatörlerinden İzzettin İçin, aradan 35 yıl geçmesine rağmen sınıf arkadaşlarını unutamadıklarını belirterek, "Gerçekten de aramızda birlik, kardeşlik ruhu vardı. Bu nedenle aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen birbirimizi unutmadık. Bugün her birimiz yurdun dört bir köşesinde yaşamamıza rağmen aramızdaki o sevgi bağları bizi tekrar bir araya getirdi. Vefat eden 2 arkadaşımız hariç B sınıfının bütün mevcudu burada. Hafta sonu olmasından yararlanarak 2 gün boyunca birlikte olduk, eskiden beraber gezdiğimiz yerleri tekrar gezdik. 

Okuduğumuz sınıfa giderek sınıf başkanının komutuyla sıralarımıza oturduk ve o dönemdeki bazı öğretmenlerimizi telefonla arayarak kendilerine durumu bildirdik. Her yıl belirleyeceğimiz bir tarihte, bir arkadaşımızın yaşadığı şehre giderek bu buluşmalarımızı devam ettireceğiz" dedi. 

Eski öğrenciler, buluşmalarının son gecesinde öğretmenevi toplantı salonunda sınıf korosu oluşturarak, müzik ziyafeti verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2007 Perşembe 16:08:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Eren SONMEZ IP: 81.213.160.xxx Tarih : 11.05.2007 17:25:50
Bu buluşmada Sayın İzzettin İÇİN şahsında emeği geçen herkesi tebrik ederim