5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

6 bin aileye et dağıtıldı

SİİRT'TE 6 BİN AİLEYE ET DAĞITILDI

Siirt Kimse Yokmu Derneği tarafından il genelinde 6 bin aileye kurban eti dağıtılırken, çeşitli okullarda okuyan yoksul 150 öğrenciye de aileleri ile birlikte bir yemek verildi.

Öğretmen Evi'nde verilen yemekte konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Eyüp Tok kendilerinin İstanbul'dan geldiklerini belirterek, "Bizimle birlikte Almanya'nın Essen eyaleti ile Bursa, Denizli, Kahramanmaraş gibi yurdun çeşitli bölgelerinden gelen 400 civarında gönüllü ile birlikte 3 günden beri Siirt'te et dağıtımı yapıyoruz. Gerek bizimle gelen gönüllülere ve gerekse yurdun dört bir tarafından parasal yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum. İl içinde bize katkı yapan hayırsever vatandaşlarımızın

katkıları ile birlikte kesilen kurban sayısı 2 bin 400 adede ulaştı. Bu kurban etlerini 6 bin aileye dağıttık. Gönüllülerimiz et dağıtımının yanı sıra ziyaret ettikleri ailelere çeşitli yardımlarda da bulundular. Şimdi de yoksul öğrencilerimizle birlikteyiz. Çok güzel duygular yaşadık. Unutulmayacak anlarımız oldu. Çok sıcak karşılandık. Bize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Siirt Valisi Necati Şentürk ise Kimse Yokmu Derneği yetkililerine teşekkür ederek, "Bu örnek bu birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiren bu hareketlerin herkese örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kurban dağıtımı sona ererken gelen gönüllüler de kentten ayrılmaya başladı.

SİİRT'TE 6 BİN AİLEYE ET DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2009 Pazar 15:05:05
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 10:09:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERUHLU IP: 85.97.192.xxx Tarih : 2.12.2009 10:53:45

GURUR DUYACAĞINIZA VİJDAN AZABI ÇEKMENİZ LAZIM ÇÜNKÜ ETİN HAK ETTİĞİ YERE GİTMEDİ ÖRNEĞİN ERUHTA