5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

ABD heyetinden belediyeye ziyaret

ABD HEYETİ SİİRT'TE TEMASLARDA BULUNDU

ABD Ankara Büyükelçiliği diplomatlarından oluşan bir heyet Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ve Tabipler Odası Şube Başkanı Op. Dr. Ekrem Bilek'le görüştü.

ABD Ankara Büyükelçiliği Siyasi İlişkiler Sorumlusu Jason Avery, ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye Masası Şefi Alex Schran ve ABD Adana 2'nci Konsolosu Leyla Öneş'ten oluşan heyet Belediye Başkanı Selim Sadak'ı ziyaret etti. Nezaket çerçevesinde gerçekleştiği belirtilen ziyaretle ilgili bir açıklama yapılmayacağı bildirildi. Başkan Sadak ise görüşmenin ardından yaptığı açıklamada sorunların çözümünde görüşmelerin önemine değindi. Başkan Sadak, "Nezaket ziyaretini gerçekleştirdiler. Ülkemizin huzuru, Siirt'in kalkınması ve değerlendirilmesi gibi tüm bu konuların görüşmelerle çözüleceğine inanıyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Sadak heyete Siirt fıstığı ve kilim hediye etti. Görüşmenin ardından Başkan Sadak heyeti belediyenin önüne kadar inerek uğurladı. Heyet daha sonra Tabipler Odası Siirt Şube Başkanı Op. Dr. Ekrem Bilek ile görüştü.

ABD HEYETİ SİİRT'TE TEMASLARDA BULUNDU
ABD HEYETİ SİİRT'TE TEMASLARDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 14:04:01
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 00:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?