8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİİRT

Acılı anne isyan etti!

Siirt'te dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte veda yemeğine giden abla ve kardeşin evine ateş düştü. Abla ve kardeşin kaderi 2 yıl önce öldürülen ağabeyleri ile aynı bölgede birleşti.

Siirt'te dün akşam saat 20.30 sıralarında Polis Okulu yolu üzerinde teröristlerin polis otosuna benzettiği ve düzenlediği saldırı sonucu öldürülen Nergiz (25) ve abla Zeynep Evin'in (31) baba evine ikinci kez ateş düştü.

Hatay Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünde okuyan ve bugün yola çıkması beklenen Nergiz Evin için düzenlenen veda yemeğine katılmak üzere 06 LML 56 plakalı araçları ile Polis Okulu yakınlarında bulunan bir lokantaya gittikleri sırada teröristlerin saldırısı sonucu araçta bulunan Nergiz Evin (25), ablası Zeynep Evin (31), Nurcan Olgaç (25), Kevser Çekin (25) ölürken Nuran Evin (17) ve Gülcan Olgaç (27) yaralanmıştı. Ölüm haberini dün gece alan Evin ailesinin yuvasına ikinci kez ateş düştü. Nergiz ve Zeynep Evin'in annesi Esmer Zeynep, 2 yıl önce aynı bölgede bir oğlunun da öldürüldüğünü belirterek, "Çocuklarımdan ne istediler. İlk önce Uğur'u aldılar benden şimdi kızlarımı, kızım Nergiz öğrenciydi okuluna gidecekti. Hiçbir suçu yoktu neden öldürdüler. Kızımı öldürenlerin yakalanmasını istiyorum. Oğlumun katillerini bulamadılar" diye feryat etti.

Abla kardeşin arkadaşları yaralı aileyi ziyaret ederek başsağlığında bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2011 Çarşamba 16:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?