5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

AKP adaylarına vekillerden destek

AK Parti Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu seçim çalışmalarında adaylarına destek vermek amacıyla Siirt'e geldi.
 
"Siirt, halkı bize oy vermek zorundadır" dedikleri yönündeki iddiaların gerçek olmadığını belirten Demirkıran ve Helvacıoğlu, halkın iradesine her zaman saygılı olduklarını vurguladılar.

AK Parti Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu, yaptıkları açıklamada, halk arasında dolaşan "Siirt halkı bize oy vermek zorundadır" şeklinde bir açıklamamalarının bulunmadığını ve bunun bir dedikodudan ibaret olduğunu belirttiler. Demirkıran ve Helvacıoğlu, "Siirt halkının iradesine her zaman saygılıyız. Bizim onlar için, 'Bize oy vermek zorundadırlar' şeklinde bir açıklamamız olmamış ve böyle bir açıklama yapmak gibi halkın iradesine karşı bir saygısızlığı yapmamız da söz konusu olamaz.

Halkımızın da, bu tür bizi ve partimizi yıpratmaya yönelik dedikodulara itibar etmemelerini istiyoruz. Biz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın hizmetinde olacağız. Siirt halkının birer ferdiyiz ve halkımıza karşı da saygılıyız" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 20:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adalet dağıtımcısı IP: 95.65.180.xxx Tarih : 24.02.2009 20:13:03

sayın vekil sana mı inancaz bakanına mı senin bakan adelet dağıtan bakan bize oy vermezseniz bizde o belediyeye yardımcı olmayız dedi daha ne olacak