5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

AKP'li kadınlardan çay partisi

AK Parti Siirt Kadın Kolları tarafından düzenlenecek olan çay partisinde türkücü Nihat Doğan sahne alacak. Programa Devlet Bakanı Egemen Bağış da katılarak bir konuşma yapacak.

29 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi. AK Parti Siirt Kadın Kolları Pazartesi günü Öğretmen Evi düğün salonunda çay partisi düzenleyecek.

Kadın Kolları Başkanı Kumri Küçlü, "AK kadınlar tek yürek" adını verdikleri çay partisine bütün kadınları davet etti. Türkücü Nihat Doğan'ın katılacağı ve yerel sanatçıların da türküler seslendirecekleri çay partisi davetine büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor. Çay partisinde Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ın da konuşma yapacağı bildirildi. Çay partisinde bir araya gelecek kadınlar, hem seçimde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunacaklar hem de Nihat Doğan'ın seslendireceği türkülerle eğlenecekler. Yerel seçimlere hazır olduklarını ifade eden Kadın Kolları Başkanı Küçlü, "AK Partili bayanlar olarak, seçim süreci içinde çalışmalarımızı hızlandırdık. Belediye seçimlerinde başarılı olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 10:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?