5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

AKP'li vekilden hastane ziyareti

AK Parti Milletvekili Afif Demirkıran, Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Osman Lapçin'i ziyaret etti.

Demirkıran, ilde kamu kesiminde yürütülen çalışmalar ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi sahibi olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret edeceğini belirtti.

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Osman Lapçin'le görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Demirkıran, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Vatandaşı dinleyip sorunlarını öğrendiğimiz gibi, kamu görevlilerini de ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alıyor ve varsa sorunları hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Bize aktarılan sorunları Ankara'da Bakanlık düzeyinde takip ederek çözmeye çalışacağız. Bugün de Devlet Hastanemizi ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzü ziyaret edeceğiz. Hastanemiz son yıllarda büyük bir atak içerisinde. Verilen hizmet kalitesi açısından büyük merkezleri aratmayacak hale gelmiş durumda. Bu da bizi mutlu ediyor" dedi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Lapçin, yapılan ziyaretin kendilerini motive ettiğini ve Milletvekili Demirkıran'ın Sağlık Bakanlığı nezdinde kendilerine büyük destek verdiğini belirterek teşekkür etti.

Demirkıran'a hastane ziyaretinde AK Parti İl Başkan Vekili Ali İlbaş, Merkez İlçe Başkanı Necati Şendur ve diğer partililer eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 14:07:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?