4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

AKP'nin görevde kalan tek il başkanı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt İl Başkanı Şefik Erden, 81 ilde tek il başkanı kaldığını belirterek, "Ben halkımın milletvekili adayı olmak istiyorum" dedi. 

Genel seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde aday adaylığı açıklamaları ve istifalar artarken, AK Parti Siirt İl Başkanı Şefik Erden, partisinden vazgeçmeyeceğini söyledi. "81 ilde bir tek ben kaldım" diyen Erden, tüm illerdeki AK Parti il başkanlarının istifalarına iştirak etmeyeceğini açıkladı. Milletvekili aday adaylığı konusunda farklı bir düşünceye sahip olduğunu ifade eden Erden, partisinin yolunda ilerleyeceğini ve AK Parti'yi muhalefete karşı verdiği savaşta yalnız bırakmayacağını söyleyerek, "Bütün arkadaşlarım ve diğer illerin il başkanları, aday adayı olduklarını açıkladı. Kurucu il başkanı olarak bir tek benim kalmam mutluluk verici bir duygu" diye konuştu. 

Erden, aday adayı olmamasının nedenini ise şöyle açıkladı: "Muhalefetten yana her taraftan partime saldırı oldu. Benim partim savunmadaydı. Halkla beraber hareket ediyordu ve ben de halkın içinden biri olarak partimin başında kalmaya karar verdim. Benim için milletvekilliği, koltuk, makam önemli değil, ben halkın gönlünde milletvekili olmak istiyorum. Bu yüzden partimin başında kalmak istiyorum. İnşallah, önümüzdeki seçimlerde AK Parti, en az 400 milletvekiliyle Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosu'nda önemli derecede söz sahibi olur. Bu cumhuriyeti biz koruyacağız. Bu şanlı bayrak, her zamanki gibi nazlı nazlı dalgalanacak. Biz bunun için can vermeye hazırız."
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 16:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RIDVAN DÜLEK IP: 88.226.151.xxx Tarih : 23.05.2007 16:34:09
sayın şefik erden bey siz siirt halkının milletvekilisiniz ve 81 ilin de fahri il başkanısınız siirt sizinle gurur duyuyor