8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİİRT

Aydın Baran hayatını kaybetti

ESKİ SİİRT MİLLETVEKİLİ AYDIN BARAN VEFAT ETTİ

17. Dönem Siirt Milletvekili Aydın Baran uzun zamandır yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bir süredir hastanede tedavi gören 17. Dönem Anavatan Partisi Siirt Milletvekili Aydın Baran (63), hayatını kaybetti. Daha önce iki kez kalp krizi geçiren Baran, bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle Mersin'de özel bir hastanede tedavi görüyordu.

Durumunun ciddi olması nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Aydın Baran, önceki gün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Durumunun ciddi olması nedeniyle Mersin'e giden yakınları ve sevenleri ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Cenazesi önceki gün gece yarısı Batman'a getirilen Aydın Baran, Karşıyaka Mahallesi'n0de bulunan Bozooğulları Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Batman ve çevre illerden birçok kişi gece geç saatlerde olmasına rağmen mezarlığa giderek definde hazır bulundu.

1983-1987 yılları arasında Siirt Milletvekili olarak görev yapan Aydın Baran Milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetlerle aradan uzun yıllar geçmesine rağmen unutulmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 17:42:04
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 23:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?