5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Babanın ilk denemesi değilmiş!

SİİRT'TE BİR BABANIN İKİZ ÇOCUKLARINI VE KARISINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETMESİ

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bilinmeyen bir sebepten dolayı bunalıma girdiği bildirilen bir baba ikiz çocuklarını zehirleyip, eşini de boğduktan sonra iple intihar etti.

Babanın 20 gün önce de kendisini aracıyla uçurumdan aşağı attığı ve olaydan yaralı olarak kurtulduğu bildirildi.

Kurtalan ilçesinde maliye memuru olarak çalışan Kayseri nüfusuna kayıtlı Ahmet Türkaslan(34) belirlenemeyen bir nedenden dolayı Garzan Mahallesi Arif Sokak'taki evinde ikiz çocukları Saadettin Mert ve Erdem'i(5) zehirledikten sonra eşi Handan Türkaslan'ı da elle boğdu.

Ahmet Türkaslan evin tavanına astığı iple intihar etti. Ahmet Türkaslan'ın yaklaşık 20 gün önce yine girdiği bir bunalım sonucu Siirt karayolu Oyaklı mevkiinde aracıyla birlikte kendini uçurumdan aşağı attığı, aracının kullanılmaz hale geldiği ve kendisinin de yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

Uzun bir süreden bu yana psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Türkaslan'ın eşi ve çocuklarını öldürme sebebi henüz belirlenemezken, olayın Kayseri'deki akrabalarının evini araması ve kendisine ulaşamaması üzerine ortaya çıktığı öğrenildi.

Kayserideki akrabalarının kendisine ulaşamaması ve akrabaların Türkaslan'ın işyerindeki arkadaşlarına haber vermesi üzerine evlerine gelen iş arkadaşları, bir merdiven vasıtası ile tırmandıkları evin ikinci katının penceresinde yerde yatan çocuk ve eşi Handan Türkaslan'a ait cesedi gördü. Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Baba Ahmet ve iki çocuğu Saadettin Mert ile Erdem'in cenazesi Kurtalan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olay yerinde bulunan Handan Türkaslan ile ilgili incelemenin henüz devam ettiği öğrenildi. Ev civarında yoğun kalabalık oluşurken, emniyet yetkilileri yolu hem yaya hem de araç trafiğine kapattı.

Mesai arkadaşları Ahmet Türkaslan'ın ekonomik ve benzeri sorunları olmadığını, şen ve işinde başarılı biri olduğunu, psikolojik rahatsızlığından dolayı zaman zaman sıkıntılar yaşadığını ifade ettiler.

SİİRT'TE BİR BABANIN İKİZ ÇOCUKLARINI VE KARISINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETMESİ
SİİRT'TE BİR BABANIN İKİZ ÇOCUKLARINI VE KARISINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 20:42:02
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 22:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?