3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Başarılı öğrencilere ödül

Milli Eğitim Müdürlüğünce Siirt genelinde yapılan ilköğretim okulları arasında seviye belirleme sınavında, merkez ilçede dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Siirt Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapılan ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri yanı sıra Merkez İlçedeki tüm İlköğretim Okul Müdürleri katıldı.
Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, “Yavrularımızın daha iyi yetişmesi ve Büyük Önder Atatürk’ün arzuladığı çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmamız için çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi gerekiyor. Bunu sağlamak için de eğitim ordusu olarak elimizden gelen her türlü çabayı harcıyoruz. Valiliğimizin büyük desteğiyle eğitim alanında her geçen gün kalitemiz biraz daha artıyor. Okul öncesi ve yetişkinlerin eğitiminde Türkiye birincisiyiz. Amacımız bu başarıyı eğitimin her alanına yaymaktır.” Dedi.
Daha sonra sınıf seviyelerine göre birincilere yarım, ikincilere çeyrek altın verilirken, üçüncü gelenlere de 20 YTL. değerinde alış-veriş çeki verildi.
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 17:23:05
Güncelleme :18 Şubat 2005 Cuma 18:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?