3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Başbakan Siirt'e el atıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt İl Başkanı M. Şefik Erden, iç ve dış politikada yaşanan değişimler sayesinde Türkiye ve Türk ulusunun tanıtımında AK Parti’nin büyük rol oynadığını söyledi.

AK Parti Siirt İl Başkanı M. Şefik Erden, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, hükümet olarak iktidarları boyunca önemli değişikliklere imza attıklarını belirtti.

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle vatandaşın gelecek endişesinin kalmadığını söyleyen İl Başkanı M. Şefik Erden, iç ve dış politikada yaşanan değişimler sayesinde ülke ve ulusun tanıtımında partinin büyük rol oynadığını kaydetti.

Erden, Türkiye’nin mali dengelerinin kurulduğunu, istikrar ve güven ortamının tesis edildiğini, enflasyonun tek haneli rakamlara düşerek ülkenin sağlam bir yapıya kavuştuğunu belirtti. Siirt Belediyesi’nin çalışmalarından da memnun olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı M. Şefik Erden, "Özellikle kentte yapılan temizlik takdire şayandır. Halkımızın da temizliğe biraz daha önem vermesi halinde, Siirt daha güzel yerlere gelecektir. Siirt’in şu ana kadar alt yapısının olmamasını önemli bir eksik olarak görüyoruz. Bu konuda bazı ilgili kişilerle yaptığımız girişimler sonucunda, bu yıl içerisinde Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisiyle çalışmalara başlanacağına inanıyoruz. Siirt, güzel bir üst yapıya kavuşturulacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 20:21:44
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 09:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TUNCER YEYREK IP: 85.106.245.xxx Tarih : 4.07.2006 10:52:24
sayın şefik erden çalışma hayatınızda başarılar dilerim sizin ve bu hükümetin sayesinde siirt dahada güzel bir kent olacak BAŞARILAR