4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Başbakan Siirt'te

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile birlikte seçim bölgesi olan Siirt'e geldi. 

Batman'dan, Siirt 3. Komando Tugayı'na bağlı Omurtak Kışlası'na helikopterle gelen Erdoğan ve beraberindekiler, Siirt Polis evinde geçti. Erdoğan bugün Siirt'te bir dizi açılış gerçekleştirecek. 

Siirt'te, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış ve konuşma yapacağı alanda geniş güvenlik önlemleri alındı.
Başbakan Erdoğan'ın toplu açılış ve konuşma yapacağı Güres Caddesi'nde geniş güvenlik önlemi alan güvenlik güçleri, bölgeyi köpeklerle didik didik aradı. Alanda kurulan platform çevresindeki yüksek binalara keskin nişancılar yerleştirilirken, platformun çevresi polis bariyerleriyle kapatıldı. Saat 10.30'da toplu açılışlara katılacak olan Başbakan Erdoğan, saat 13.30'da Polis Meslek Yüksek Okulu'nun açılışına katılarak polis öğrencileriyle öğle yemeği yiyecek. Daha sonra helikopterle Aydınlar İlçesi'ne hareket edecek olan Erdoğan, İbrahim Hakkı Hz. Külliyesi'nin açılışını da gerçekleştirdikten sonra İstanbul'a dönmek üzere helikopterle Batman Havaalanı'na hareket edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 10:40:18
Güncelleme :15 Eylül 2006 Cuma 11:28:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şehğ tayip taşkıran IP: 85.106.228.xxx Tarih : 7.10.2006 17:11:50
sayın Başbakanımız her bir kaç ayda bir siirt te gelmeniz bizleri şereflendiriyor yaptıgınız calışmalarda kurtalan ilçesinide ele almanızı diliyorum... saygılarımla TAŞKIRAN AŞİRETİ