5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Başkan esnafa karanfil dağıttı

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak esnafı ziyaret ederek, kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti ve karanfil dağıttı.

Esnaf ziyaretine çıkmadan önce belediye hizmet binası önünde kısa bir açıklama yapan Başkan Selim Sadak, dünyada hiçbir toplumun demokrasiye bedelsiz ulaşamadığını belirtti. DTP Genel Başkan Yardımcıları başta olmak üzere 51 kişinin tutuklanmasına değinen Sadak, "Dünyada hiçbir toplum demokrasiye bedelsiz ulaşamamıştır. Selim Sadak ve arkadaşları on yıl cezaevinde kaldı. Bugün ise Siirt Belediye Başkanıdır. Aralarında 4 Genel Başkan Yardımcısının da bulunduğu 51 kişinin tutuklanması usulsüzdür. DTP'nin başarısına tahammül edilememesidir. Baskılar bizi yıldıramaz, baskılar Kürt, Türk, Arap kardeşliğini bozamaz. Lütfen diğer partilerde olduğu gibi DTP'nin de önünü açın. Şimdi esnafımızı ziyaret ederek onlara teşekkür edeceğiz ve karanfil dağıtacağız. Seçimden önce verdiğimiz vaatlerin arkasındayız" dedi.

Başkan Sadak daha sonra DTP İl Başkanı Abdurrahman Taşçı ve partinin gençlik, kadın kolları temsilcileri ile İl Genel ve Belediye Meclisi üyelerinin de bulunduğu heyetle birlikte Güres Caddesi'ni gezerek esnafa karanfil dağıttı. Cadde üzerinde ayakkabı boyacılığı yapan gençlerle de sohbet eden Başkan Sadak, önümüzdeki yıllarda işsizlik konusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 18:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?