3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Başkan Gül'den yuvada 'çiğ köfte' partisi

İlimize Bağlı Saraçoğlu Çocuk yuvasını Siirt Belediye Başkanı ve Siirt spor Yöneticileri ve futbolcuları, yuvada kalan kimsesiz çocukları ziyaret ettiler. Çocuklarla bir araya gelen, Başkan Gül ve Siirt Spor Yöneticileri çocukların her zaman yanında olduklarını hatırlattılar.

Saraçoğlu Çocuk Yuvasında bulunan çocuklar için Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül ‘Acısız bir çiğ köfte partisi düzenlendi’. Başkan Gül ve Futbolcular Yuva İçersinde Çocuklarla halay çekti.

Çocuklarda misafirlerine kendilerince hazırladıkları Fıkra ve Türküleri gelen misafirlerine sundular. İlimizin ses sanatçılarından Nevzat Turhan ve Şükrü Çobanda Başkan Mervan Gül’ün isteği üzerine çocuklara unutamayacakları bir müzik programı düzenlediler.

Samimi ve sıcak ortamda geçen gecede çocuklar futbolcularımızın yanından ayrılmadılar ve bu hafta sonu oynayacakları Cizre spor maçı için kendilerine başarılar dilediler. Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül; Sık Sık boş zamanlarında Saraçoğlu çocuk yuvasına giderek burda bulunan çocukları ziyeret edip,hatırlarını soruyor. Siirt Spor Teknik Direktörü Nurettin Şiro ’ da ilk kez Saraçoğlu çocuk yuvasına geldiğin ve bundan sonra takım olarak çocukları fırsat buldukça ziyaret edeceklerini ve Her galibiyetimizi taraftarlarımıza ve buradaki çocuklarımıza armağan ediyoruz dedi. Çocuklara Özel olarak Hazırlanan Çiğköfte gecesinde,Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Danış,Özel Kalem Müdürü Diyaeddin Temiz,Başkan Danışmanı Metin Yardım,Halkla İlişkiler ve Kültür Danışmanı Cengizhan Başaran da gecede hazır bulunanlar arasındaydı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 15:46:56
Güncelleme :5 Mart 2005 Cumartesi 20:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?