5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Başkan Mervan Gül'den açıklama

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, yaptığı hizmetlerden şeref duyduğunu ve başkanlıkta geçirdiği yılların hatırlandığı zaman büyük mutluluk duyulan yıllar olacağını belirtti.

Her zaman samimi bir şekilde hizmet etmeye çalıştığını belirten Başkan Mervan Gül, yaptığı açıklamada, her insanın hayatında ileride hatırladığı vakit mutluluk duyacağı dönemler olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Güzelim Siirt'te hizmet etmeye çalıştığım bu beş yıllık süre, benim için büyük bir şeref ve mutlulukla hatırlayacağım bir dönem olacaktır. Mervan Gül olarak büyük bir içtenlikle belirtmek isterim ki, daha modern bir Siirt idealine ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapabildiğim kanaatinde değilim; ama bu uğurda var gücümle gayret ettiğimin bilinmesini isterim. Herkese eşit yakınlık ve her tarafa eşit hizmet ilkesiyle Siirt'imiz için olmazsa olmaz hizmetlerin çoğunu bitirdik. Yaptıklarımız, Siirt'in hizmet tarihinde yüzlerce sayfa tutacaktır. Halkımızın göç ile beraber mahrumiyetten kabul gördüğü yaşayış, kent kurallarından daha belirleyici olmuştur. Bu anlayışı kentinin her noktasını sahiplenen ve sağlıklı gelişmesini isteyen kentli bakışına dönüştürmek gerekir. Bu kentin gerçek sahipleri olan değerli Siirt halkının ve ilimizin huzuru, refahı ve mutluluğundan sorumlu olan bayrağı devralacak başkanlarımızla dayanışma içinde; kent ile insanımız arasındaki bağı daha da güçlendireceğinden eminim.

Bugünkü Siirt, geleceğe daha güvenle bakacak yapıdadır. Gelecek için yeni ufuklar geç kalınmadan açılmadır. Genel Merkezimizin ve sizlerin itimadıyla beş yıllık bir göreve getirildim. Partimin karar organları ve Genel Başkanımın titiz çalışmaları sonrası yeni dönem için bir bayrak değişimi kararı alındı. Bu kararın ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dünyevi makamlar gelip geçicidir. Bizler Allah'tan geldik ve yine O'na döneceğiz. Manevi değerlerle, şereflenmek her daim isteyeceğimiz tek makamdır. Her
karara bu açıdan bakıyorum. Güzel görüyorum, güzel düşünüyorum. Güzel düşündüğüm için de hayattan zevk alıyorum. Bu kararın partimizden aday olan arkadaşıma da hayırlı olmasını dilerken, en samimi duygularımla halkımıza müteşekkirim ve minnettar olduğumu belirtmek isterim."

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 17:29:11
Güncelleme :27 Ocak 2009 Salı 23:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?